Wednesday, March 25, 2009

Ik heb Sander gefopt

Goed, vanochtend besloten we om maar even lekker wat te gaan eten aan het buffet samen met Armijn en Arend en gang. Daarna ben ik even gaan cashgamen en ik runde best wel lekker. Maar op een gegeven moment werd een andere tafel wat interesanter en vroeg ik of ik mocht ruilen. Geen probleem kennelijk en zo zat ik bij Sander Foppele aan tafel. Situatie: volgens mij heeft Sander net een rebuy van 100 gemaakt, maar zeker weten doe i kdat niet. ik raise in vrij vroege positie na een straddle met 45 suited naar 15 en Sander raised naar 45, ik call en check dark. de flop brengt A hoog, en Sander was duidelijk bang voor de A en checkte behind, ik ruik de zwakte en bet volgens mij iets van 40 tot 50 uit. Sander open fold pocket tienen en ik muck netjes mijn hand. Ik vertel nog even hoe goed de laydown wel niet was en dat ik daar AK muck. GEFOPT
Anyway. De game was al snel niets meer aan als Dennis en blufhenk besluiten om naar paris te gaan, en om nou alleen achter te blijven aan een tafel met vrij kleine stacks is een not done, dus ik besluit om mee te gaan. Terwijl ik boven nog even iets ga pakken donken zei wat dollars weg aan een wheel of fortune tafel waar een vrouw achter staat die veel te schaars gekleed is, en die eigenlijk best wel knap was, (gelukkig is railbirden gratis)

In Paris zitten we al snel aan een Caribean stud tafeltje en de chinezen zijn hier erg lekker. Ik doe echter niet mee met deCS want ik vind het maar eens spelletje wat veel te snel gaat. Daarna zijn we doorgelopen naar een BJ tafel, en daar kon iedereen potten breken behalve Dennis. Nouja dan maar even een broodje naar binnen werken, en op naar the wynn, ik had niet al te veel trek in cashgames en besloot het maar even rustig aan te doen. Al snel vonden we met zijn 3en een centen gokkast waar je dus gewoon ook lekker goedkoop kan drinken zonder veel op het spel te zetten. Echter vinden blufhenk en pokerrr een machine die niet te stoppen is en halen zomaar 450 dollar uit een centenkast!!!

Nou aangezien het alweer bijna 7PM was zijn we naar de ceasars gegaan voor het deepstacktoernooi. Echter kwamen we daar niemand tegen, terwijl er veel pi' ers zouden spelen. Dus om 7PM daar maar weg gegaan omdat er niemand was. Achteraf hoor ik dat de rest dus 7:05 het toernooi instapte. Badbeat. Nouja, dan maar even lekker een crapshoot spelen in planet hollywood. Mijn image aan tafel is zeer goed en iedereen is bang voor me, totdat Johan Rensink aan mijn tafel zit. Hij vind het nodig om mijn utg raise te pushen zodat ik licht kan callen met 88, Johan laat netjes 45 suited zien en de flop van 567 is best een mooie voor hem, helemaal als ik op de turn mijn set hit, en geen fullhouse hit op de river. Welja, back to the drawing board. Ik raise wat, ik win wat en krijg weer een redelijke stack, Op een gegeven moment werk ik Johan er netjes uit (Justice) en win een lekkere pot. Wederom is iedereen bang voor me en als er na de break meteen de finale tafel kan beginnen, push ik vrij veel handen nadat er 2 spelers uit zijn. Op een gegeven moment, vind ik QQ en met deze hoge blinden schuif ik het er gewoon in, ze moeten me maar durven te callen. Het verbaasd me dan ook dat 2 spelers ook allin gaan en ik schrik als ik KK en AQ zie. Only 1 out. Najaa GG . Als ik als shortstack AT push en iemand KQ called hit hij natuurlijk en kan ik niemand in het casino meer vinden, dus is dit verhaal snel geschreven.

(trouwens, als mijn stukken een beetje gaar geschreven zijn dan weet je precies hoe ik me voel.)

Groeten Fragile

Oja FOTO'S : http://s659.photobucket.com/albums/uu312/FragielVegas/

No comments: